Het Huys

Het Spijkerhuys is een bijzondere boerderij dat al een aantal generaties in familiebezit is. Mijn grootouders betraden het monumentale pand in 1923 dat destijds gekenmerkt was door de prachtige houten balken en vloeren. Hier werden de koeien nog met de hand gemolken en de aardappels, groente en fruit kwamen uit eigen tuin. Deze karakteristieke boerderij is van oudsher altijd al een plek geweest waar iedereen welkom is en anno nu, 2020, verwelkom ik, Maud Heuven, je maar al te graag! Bij mij kun je prettig vertoeven of boek een inspirerende meeting midden in het groen.

Bijzonder overnachten? Geniet in een van de drie B&B-kamers. Droom weg in een bedstee, ontspan en badder in een bad op pootjes en lees een fijn boek voor de kachel in de zondagse kamer. Ook is er een relax-zone waar je jouw favoriete serie kunt bekijken op ons Netflix account.

Werk, inspireer en laat ideeën tot leven komen in het Vergaderhuys, een fijne vergaderlocatie midden in het Sallandse Platteland. Gezamenlijk met je team en collega’s mooie dingen creëren terwijl je geniet van de ruimte, rust en een heerlijke lunch.

Rondom het Spijkerhuys is volop ruimte om van te genieten. Er staan pony’s in de wei en de kippen scharrelen gezellig rond. Even lekker buiten, voor een frisse neus of ga lekker onder de lindebomen genieten van het mooie uitzicht over het Sallandse coulisselandschap.

Als gastvrouw van het Spijkerhuys zorg ik ervoor dat je helemaal ontzorgt wordt. Is dat nou als jij een meeting hebt of lekker komt overnachten, het maakt niet uit!

Mijn naam is Maud Heuven.
De passie voor de horeca en het ondernemerschap heeft er altijd al ingezeten. In mijn jonge jaren hield ik van bakken in mijn moeders keuken. Ik maakte high tea’s voor vrienden, familie en bekenden. Mijn eerste bedrijfje, Cuisine Maudi was een feit! Het was dan ook geen verrassende keus dat ik hotelmanagement ging studeren. Door de jaren heen heb ik veel mooie horecazaken ontdekt en daarvan veel geleerd. De passie die ik voor de horeca en mijn favoriete plek heb wil ik graag met jullie delen.
Zie ik je snel?

Mijn all-time favorites 
Favoriete drankje Espresso(martini)
Favoriete vakantiebestemming Zuid-Afrika
Ik ga de deur niet uit zonder rode lipstick