De kerkuil

Slaap in een van de nieuwste kamers van het Spijkerhuys. Deze kamer heeft een eigen ensuite badkamer en je droomt fijn weg in een heerlijk COCO-MAT bed.
In deze kamer kom je helemaal tot rust en kun je je even terugtrekken, de perfect plek voor een middagdutje of zoals het gezegde klinkt “ik ga even een uiltje knappen”.

Details

Vanaf 95 per nacht

Details bekijken


Meer informatie

De nachtzwaluw

Slaap in een van de nieuwste kamers van het Spijkerhuys. Deze kamer heeft een eigen ensuite badkamer en je droomt fijn weg in een heerlijk COCO-MAT bed. De Nachtzwaluw gaat s’ avonds op jacht naar voedsel, en maakt daarom plaats voor zijn gasten om hun te laten genieten in dit verblijf.

Details

Vanaf 95 per nacht

Details bekijken


Meer informatie

De bedstee

Dit is de ultieme boerderij kamer, in deze kamer kun je heerlijk slapen in de bedstee. We hebben ervoor gezorgd dat het niet zo krap is al dat het vroeger misschien zo was, maar de afmetingen van het bed/matras is 160×200.  Vanuit je bed kun je genieten van het uitzicht op de velden en een glimp opvangen van het pittoreske Luttenberg.

De bedstee bevindt zich op de begane grond, waar gebruik wordt gemaakt van gezamenlijk sanitair die ruim is ingericht. Twee aparte toiletten, een aparte douche en “the master bathroom” met douche en een heerlijk bad op pootjes

Details

Vanaf 70 per nacht

Details bekijken


Meer informatie

De logeerkamer

De logeerkamer is een plek waar iedereen welkom is een heeft al heel wat leuke logees gehad.
Mijn overgroot tante die in het zuiden verbleef in een klooster, mijn oudoom die missionaire was in Brazilië. En wie weet ben jij de volgende logee die hier het verhaal verder mag schrijven. Deze kamer heeft een groot raam waar het uitzicht je nooit zal vervelen.

De logeerkamer bevindt zich op de begane grond, waar gebruik wordt gemaakt van gezamenlijk sanitair die ruim is ingericht. Twee aparte toiletten, een aparte douche en “the master bathroom” met douche en een heerlijk bad op pootjes

Details

Vanaf 70 per nacht

Details bekijken


Meer informatie

Hein’s kamer

Hein’s kamer heeft zijn naam te danken aan mijn opa Hein, die opgegroeid is in het Spijkerhuys. De kamer heeft twee grote ramen waar veel licht van naar binnen komt. Met uitzicht op het platteland en de tuin kun je uren dagdromen.

Hein’s kamer bevindt zich op de begane grond, waar gebruik wordt gemaakt van gezamenlijk sanitair die ruim is ingericht. Twee aparte toiletten, een aparte douche en “the master bathroom” met douche en een heerlijk bad op pootjes.

Details

Vanaf 70 per nacht

Details bekijken


Meer informatie