De kerkuil

Slaap in een van de nieuwste kamers van het Spijkerhuys. Deze kamer heeft een eigen ensuite badkamer en je droomt fijn weg in een heerlijk COCO-MAT bed.
In deze kamer kom je helemaal tot rust en kun je je even terugtrekken, de perfect plek voor een middagdutje of zoals het gezegde klinkt “ik ga even een uiltje knappen”.

De nachtzwaluw

Slaap in een van de nieuwste kamers van het Spijkerhuys. Deze kamer heeft een eigen ensuite badkamer en je droomt fijn weg in een heerlijk COCO-MAT bed. De Nachtzwaluw gaat s’ avonds op jacht naar voedsel, en maakt daarom plaats voor zijn gasten om hun te laten genieten in dit verblijf.

De logeerkamer

De logeerkamer is een plek waar iedereen welkom is een heeft al heel wat leuke logees gehad.
Mijn overgroot tante die in het zuiden verbleef in een klooster, mijn oudoom die missionaire was in Brazilië. En wie weet ben jij de volgende logee die hier het verhaal verder mag schrijven. Deze kamer heeft een groot raam waar het uitzicht je nooit zal vervelen.

De logeerkamer bevindt zich op de begane grond, waar gebruik wordt gemaakt van gezamenlijk sanitair die ruim is ingericht. Twee aparte toiletten, een aparte douche en “the master bathroom” met douche en een heerlijk bad op pootjes