De bedstee

Dit is de ultieme boerderij kamer, in deze kamer kun je heerlijk slapen in de bedstee. We hebben ervoor gezorgd dat het niet zo krap is al dat het vroeger misschien zo was, maar de afmetingen van het bed/matras is 160×200.  Vanuit je bed kun je genieten van het uitzicht op de velden en een glimp opvangen van het pittoreske Luttenberg.

De bedstee bevindt zich op de begane grond, waar gebruik wordt gemaakt van gezamenlijk sanitair die ruim is ingericht. Twee aparte toiletten, een aparte douche en “the master bathroom” met douche en een heerlijk bad op pootjes

Hein’s kamer

Hein’s kamer heeft zijn naam te danken aan mijn opa Hein, die opgegroeid is in het Spijkerhuys. De kamer heeft twee grote ramen waar veel licht van naar binnen komt. Met uitzicht op het platteland en de tuin kun je uren dagdromen.

Hein’s kamer bevindt zich op de begane grond, waar gebruik wordt gemaakt van gezamenlijk sanitair die ruim is ingericht. Twee aparte toiletten, een aparte douche en “the master bathroom” met douche en een heerlijk bad op pootjes.